Гостра локшина “Сичуань”

Котлети, пельмені, пиріжки і макарони по-флотськи – це все смачно, звичайно, але завжди хочеться чогось отакого, незвичайного, на швидку руку або, навпаки, Складносурядні, чого не соромно і на святковий стіл подати. Давайте спробуємо приготувати з фаршу кілька нових страв.

У кожної господині є свій певний набір страв, які прижилися в її родині. Тому на питання «Що приготувати з фаршу?» Ви почуєте безліч найрізноманітніших варіантів відповіді. Котлети, пельмені, пиріжки і макарони по-флотськи – це все смачно, звичайно, але завжди хочеться чогось такого, незвичайного, на швидку руку або, навпаки, Складносурядні, чого не соромно і на святковий стіл подати. Давайте спробуємо приготувати з фаршу кілька нових страв.

Print Friendly, PDF & Email

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • 0 ratings