Кисіль з яблуками та вишневим варенням

Кисіль – це не тільки смачний, але і дуже корисний напій. Кисіль рекомендується вживати людям, що страждають від різних захворювань шлунково-кишкового тракту, наприклад при гастриті. Дієтологи радять їсти кисіль людям, що мають зайву вагу, так як він на довгий час дарує відчуття ситості.

Найбільш корисними є ягідно-фруктові киселі, оскільки містять максимальну кількість цінних вітамінів і амінокислот. Сьогодні для приготування киселю можна використовувати як свіжі фрукти, так і будь-які ягоди, і звичайно, варення. Головним достоїнством такого десерту є те, що його можна готувати навіть взимку, адже незабаром знову настане сезон фруктів, а значить і нової консервації. І щоб варення роками не стояло в коморі, з нього можна приготувати дуже смачний і дуже корисний кисіль з варення.

Кисіль, для приготування якого буде використовуватися цей рецепт, виходить дуже смачним, до того ж він допомагає значно поліпшити роботу підшлункової залози.

 

Print Friendly, PDF & Email

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • 0 ratings